Fredagskväll, pill med telefon och en bild på den gamla gågatan

Gårdagens kväll spenderades på nygamla restaurang Bakgatan. Nya ägare och ny meny som vi testade. God mat, några glas vin och glada vänner runt bordet. Sen avslutade vi med ett glas vin på Hörnet innan natten kom och idag är jag lätt seg i skallen.

Jag har självklart också pillat med min nya telefon. Känslan är najs. Ungefär exakt som förut fast med större skärm. Kameran känns väldigt kompetent (för att vara en mobilkamera alltså). Bilden här ovanför är knäppt med den. Jag passade också på att rensa lite. Alla gamla appar som aldrig användes behövde t.ex inte följa med och även om det skötte sig själv, så tog det en stund att föra över allt från den ena till den andra. Alla gamla inställningar finns helt automagiskt i min nya och den gamla är raderad och nollställd.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.