Frosseri, glada vänner och en tidpunkt som är helt jäkla fel

Gårdagens kväll var en tapaskväll. Eller smårätterskväll. Vi samlades runt bordet. Alla hade med sig en liten maträtt som tillsammans blev många och det var frosseri tills magen sprack. Ett glas vin (kanske två) slank också ner. Sen blev jag trött och cyklade hem.

Dagen efter vaknar jag lite småbakis och vrålhungrig. Så jag går upp och upptäcker att jag inte har något pålägg. Typiskt. Jag klär på mig och går muttrande bort till affären bara för att upptäcka att den inte öppnar förrän om tio minuter. För klockomställningsgrejen gör att klockan inte ens är åtta när jag står där utanför dörrarna och svär att de inte öppnas för mig. Så jag går hem igen, svär lite till för mig själv och sätter mig och äter en skål ganska tråkiga flingor istället.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.