Funderingar och krumelurer

Semestern rullar på och jag börjar bli lost med dagarna. Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på nästa vecka. Jag ska iväg tänkte jag, men jag har inte bestämt om det blir en roadtrip eller om jag ska försöka hitta flygbiljetter. Det ordnar sig. Båda är väldigt lockande.

Förra veckan beställde jag en ny liten anteckningsbok som trillade in med bud idag. Samma som den fina (och väldigt dyra) jag köpte förra året. Den här gången valde jag dock en lite mindre storlek (A6) som får plats i fickan.

Fika blev det såklart i förmiddags och nyss åt jag pytt i panna med stekt ägg till lunch efter att jag dammsugit och plockat i ordning i den lilla semesterlyan. Nu ska jag hänga tvätt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.