Fyra dagar kvar – väntan är lång

F-n, den här veckan tar ju aldrig slut. Men kontoret är väldigt behagligt och skönt. Ute skiner solen. Det råkade bli den svulligaste hamburgaren till lunch och det kanske inte var det bästa valet för efter-maten-koman slog till ganska snabbt. Nedräkningen fortsätter och nu är det bara tre dagar kvar till sommarens semester.

På vägen hem åkte jag förbi en affär och köpte två nya kuddar till sängen. För det kändes som en bra idé att även uppdatera dom nu när resten av sovrummet är uppdaterat.

2 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren ons 30 jun 2021, 08:08

  Semester är inte helt fel. Jag får dock vänta på min till V 28.
  Blir de någon tur i sommar? Skoj att se dina bilder och inlägg från dina semestertripper. 👍

  • Svara
   Janne ons 30 jun 2021, 18:18

   Semester är skönt som tusan. Jag har inga direkta planer än, men något hittar jag väl på. 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.