Grannstaden är tråkig

Ännu en sovmorgon. Ännu en ledig dag. Väderappen pratade först om fulväder, verkligheten bjöd på skönväder. Meteorologerna verkar ha svårt att lägga prognoserna. Inte ett rätt.

Efter fem dagars ledighet kan jag nu ana en viss rastlöshet som kryper inom mig. Hade det inte varit för dos två nästa vecka hade jag redan farit iväg någonstans. Men tills dess håller jag mig hemma, nära och lite lugn. Världen kan vänta.

Men det blev en liten utflykt även idag. Till den något trötta grannstaden. Den fick mig att känna ”Mäh”. För den har verkligen ingenting vettigt att erbjuda. ”Nordens största insjöbad”. Jaha, so what, tänker jag och rullar vidare till ett halvtaskigt och ganska klent restaurangutbud. Sen väljer jag istället att åka hem till min egen lilla stad.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.