Grävande idioter och isande vind

Jag vaknade och blev arg i morse. Fem i sex satte idioterna borta i korsningen igång med att gräva med sina stora tunga maskiner. Så höll de på i ungefär en kvart innan det blev lugnt igen.

Så jag skickade ett argt brev till kommunen för att fråga vad f-n de höll på med. Men det var tydligen inte dom. Istället var det lokala bostadsbolaget. Så jag skickade typ samma arga brev till dom och bad dem att sluta vara dumma i huvudet (fast kanske inte riktigt med de orden).

Dagen flöt annars på som dagar gör. Det var hemmadag och det var lunch på stan. Jag var ute en sväng förut. Efter arbetsdagens slut. Oskönt kanske man kan kalla det (och det är en underdrift). Men obehagligt kanske passar bättre. För det var det.

 
Bilden här ovanför är från Januari förra året.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.