– Ha en bra dag, sa polisen.
– Tack detsamma, svarade jag.

Åh jäklar så mycket måndag det var idag. Kanske är det en backlash från midsommarhelgens festligheter eller så är jag bara … trött. Sådär som man kan vara när man varit iväg.

Måndag efter midsommar och då kändes det naturligt att bli stannad av polisen i morse. Det var en sån där vanlig kontroll för att kolla körkort och blåsa i mackapären. Eftersom jag är en ordentlig människa så det gick naturligtvis utan anmärkning. Jag tycker däremot att de borde stå och kolla sånt oftare. Jag gissar att det är många ute i trafiken som inte alls borde köra bil.

Här är ännu en bild från Mollösund. En fyr.

2 kommentarer

 1. Svara
  Joakim Ewenson tisdag 26 juni 2018, 12:06

  Skönt att det finns fler som tycker det är trevligt att se Polisen ha tid för nykterhetskontroller och som närmast uppskattar att bli stoppad för en blåsning…

  • Svara
   Janne tisdag 26 juni 2018, 19:02

   Kan det få bort några fyllon från vägarna så får de gärna stå hur ofta som helst.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.