Hej doktorn, kolla här!

Idag var det min tur att besöka sjukvården. Fast med ett bokat besök på vårdcentralen där jag bara ville att en läkare skulle bekräfta vad jag egentligen redan visste (eftersom jag är bra på att googla) – att den lilla knölen jag hittade på mig själv för några veckor sedan är ofarlig. Det trodde doktorn också. För det är tydligen ganska vanligt och om den inte förändras eller ger mig besvär är det inget att bry sig om och kommer förhoppningsvis försvinna av sig själv.

Eftersom det är strålande solsken och fint väder passade jag på att ta en liten promenad bort till Vårdcentralen. Det var najs. Nu när jag är tillbaka är det dags att sätta igång och jobba igen, men jag skulle nästan vilja gå ett varv till.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.