Hej fredagsfeeling, var är du?

En helt vanlig fredag som rullade på snabbt och saker gjordes. Lunchen åt ute (!) idag. Det blev kebab i strålande solsken och man kände våren svepa över en. Tydligen ska det ju bli ganska svajigt väder framöver, så man får passa på. Tillbaka på kontoret hade andra kollegor köpt med sig lyxdoughnuts. Så en sån till efterrätt svullades.

När eftermiddagen blev senare packade jag ihop och drog iväg. På vägen hem handlade jag på den stora mataffären i Mantorp och passade på att tanka upp bilen litegrann. Det var dyrt.

Men nu är det helg och det är skönt – även om jag inte har någon direkt fredagsfeeling. Så jag firar fredag med att slänga in en tvätt i tvättmaskinen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.