Hej hej, här var det värmebölja!

Alltså, damn! Sicken tryckande och väldigt varm värme det var idag. Det är nästan lite lätt obehagligt klibbigt. På vägen hem stannade jag i Skänninge för en glass och en kort promenad längs ån. Sen hem bakom långsam trafik (jag hade visst glömt att det var nostalgiafton hemma i byn idag). Termometern i bilen visade på 34° C när jag parkerade och värmen slog till som en smäll när jag öppnade bildörren (för inne i bilen gav AC:n väldigt behaglig svalka).

Lägenheten känns hyfsat sval ändå. Så jag stängde dörren snabbt för att inte släppa in någon värme alls. Är det förresten lite åska i luften? Bilden ovan är från helgen. Då mullrade det i alla fall.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.