Hej onsdag, du var en snabb dag

Ännu en dag av jobb och det var bara ett enda möte idag. Det årliga medarbetarsamtalet. Försenat på grund av Corona. Prat om mig, arbetet, hur jag vill utvecklas framåt och sånt. Ganska mycket ett avslappnat samtal kollegor emellan. Det var i alla fall trevligt att få höra att jag verkar uppskattad. Sen blev det Schnitzel från det där blå stället på hörnet. Det var länge sen sist och det kändes … onyttigt. Sen försvann eftermiddagen snabbare än jag hann blinka och när jag kom hem var det svart som natten ute.

Ah just det. Jag har börjat kolla på Mindhunter. Jag har haft den på min att-se-lista sedan den kom då för några år sedan och häromdagen satte jag igång. Sex avsnitt in och jag är helt såld. Den är f-n helt lysande hittills. Jag väntar med spänning på att se nästa avsnitt (eller två) senare ikväll.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.