Hemmajobb, oljud och motvind

Köksbordsonsdag, hemmajobbardag eller vad man nu ska kalla det. Fast det känns inte som onsdag idag. Hmm. Ständigt denna märkliga veckovilsenhet. Slutar den aldrig? Kommer jag aldrig i fas?

När jag satt där vid bordet i något möte var det något grävjobb vid torget? Eller kanske någon maskin-någonting (?) som lät så vansinnigt irriterande att jag höll på att spricka sönder av ren irritation. Ett sånt där ljud som liksom skär in i hjärnan och skaver sönder allt vett och sans. Tack och lov för brusreducerande lurar. Annars hade jag nog både exploderat och blivit galen.

Efter jobbet cyklade jag bort till den större mataffären. Det var inte kul. Motvind och regn gjorde att cykeln kanske inte var det bästa valet. Men jag fick medvind hem. Det var ju trevligt.

Fast bilden här ovanför är från november.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.