I blåsten svajar vassen och sen följer lördagen med ingenting speciellt

Fika på kafé och sen gick jag ut sen sväng på piren. Det blåste friskt där, så jag vände, gick till min bil och körde iväg till grannstaden och kollade i lampaffärer. Jag köpte ju en ny lampa till mitt köksfönster häromveckan, men jag är inte helt förtjust i den. Inte så att jag behöver köpa en annan. Men titta kan man ju göra.

Sen hamnade jag på ett stort byggvaruhus och fixade små klossar att ställa under trälådorna jag har ute på terrassen. Så de inte står direkt på marken. Jag har tänkt att fixa det sen jag planterade saker i dem i höstas, men vissa såna där små saker har en tendens att glömmas bort. Gratis blev det också, för det var såna där små träbitar de har mellan ”riktigt” material. Men mer än några såna behövde jag inte, så det var ju bra.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.