Jag har för mycket grejer
(är bokhyllan en koloss av troféer?)

Jag rensade i min bokhylla. Eller inte rensade så mycket som städade. Jag fixade belysningen så att den kan lysa igen. Jag plockade om och flyttade på saker så att det blev mer ”ordning och reda”. Typ. Högst upp, ovanpå, där det står prylar, grejer, bilder och saker var det dammigare än dammigt. Jag våttorkade och dammade en del och helt ignorerade annat. På håll ser man inte eländet 🙂

Jag vet egentligen inte varför jag sparar alla gamla böcker jag läst och har alla de där prylarna som mest samlar damm. Jag kommer troligen inte läsa om någon av dem. Istället står alla som troféer och sakerna däruppe används inte till annat än att bara stå där.

Jag kanske borde göra mig av med allt istället.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.