Jaha, då blev det juldagen

Igår på julafton så julade vi oss. Vi åt obscena mängder mat och jag fick ett par små paket som jag blev glad av. Som till exempel en fluffig morgonrock med huva som jag länge velat ha och en Google-pryl som ska hjälpa mig (och övervaka mig) hemma i köket. Sen fikade vi chokladtårta, svullade godis och hängde i föräldrarnas soffa. Sen när kvällen blivit kväll så somnade jag sött i min egen soffa framför en film jag inte ens vet vilken det var.

God morgon.

Idag började morgonen med att jag sov till halv elva (sovmorgon är skönt) innan jag tvingade upp mig till lite frukost. Julmatsresterfrukost. Nu ska jag nog fixa mig i ordning för dagen. Solen skiner, så jag ska ta mig en promenad.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.