Jaha, då får jag väl leta reda på en auktoriserad verkstad (f-n också)

Så jag satt där i godan ro igår kväll. Nersjunken i fåtöljen, med datorn i knät. Snart dags för läggdags. I handen håller jag min telefon. Bara några centimeter från datorn. Sida vid sida. Plötsligt glider den ur handen, faller bara några centimeter men råkar studsa till mot skärmen på den korta biten innan den landar på tangentbordet.

Några få centimeter. Det var inte ens en liten duns och hela skärmen går bananas och verkar nu paj. Inte glaset, ingenting på ytan, utan pixlar, som fått frispel.

Det är tydligen en obegripligt känslig skärm som går sönder av något som knappt ens var en ”dutt”.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.