Jaha, så väldigt jäkla bra då!

Åh, en dålig dag blev plötsligt ännu sämre. Så när jag satt där och jobbade som bäst började datorn plötsligt fucka ur. Så jag startade om. Då var den död. Dödare än död. Hårddisken verkar ha blivit friterad av någon märklig anledning. Hur jag än försöker starta om den så är den död. Säkert läge: Död. Recovery mode: Död. Allt jag får är det där blinkande jävla frågetecknet.

Felanmälan till företaget som vi har avtal med och ”jag behöver en ersättningsdator snabbt”. Frågan är hur snabbt de kan lösa det. Jag ser ju helst att de budar upp en snabbt så att jag har den i morgon eller senast på torsdag.

Kan jag ju hoppas i alla fall.

4 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren tor 26 nov 2020, 19:44

  Konstigt de där med datorer som bara lägger av. Jag har samma fenomen på min IMac för en vecka sedan. Helt plötsligt så blev de bara ett frågetecken när den skulle starta. Men den var ju så gammal så de gjorde ju inte så mycket. Nu är nu dator beställd och imorgon får jag hem en IMac 27 Retina 5K och det är ju skoj! 😃😃. Så i mitt fall var de ju bara bra att den gamla la av.

  • Svara
   Janne tor 26 nov 2020, 20:55

   Ny dator är kul – även om det är surt när gamla brakar. Allt blir lite meckigt tills man kommit igång med den nya.

 2. Svara
  Richard Lindgren sön 29 nov 2020, 16:28

  Fick du veta vad de var för fel på din jobbdator när du fick tillbaka den? Om de var hårddisken eller något annat?

  • Svara
   Janne mån 30 nov 2020, 18:06

   Nej. Den står kvar här hemma med sin stendöda hårddisk. Jag har en annan tills vidare. Den åker ner till huvudkontoret nästa gång jag eller någon kollega åker dit.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.