Jobbvardag och Coronatrötthet

Tillbaka till vardagen och jobb framför skärmen igen. Hemma. Vilket känns som en konstig start på jobbet efter den långa ledigheten. Det gick ju i och för sig bra i och med idag mest handlade om att försöka kicka igång hjärnan, ha några små möten och gå igenom en jäkla massa mail som trillat in under de lediga veckorna. Sen hölls det presskonferens igen och på onsdag är det dags för fler och nygamla restriktioner igen.

Fy jäkla fan.

Jag är så in i helskotta trött på allt som har med Corona och restriktioner att göra. Det kan ju f-n inte fortsätta så här i all evighet. Tänk om vi hade satsat alla covid-miljarder direkt på vården istället så hade de förmodligen kunnat hantera det här eländet istället för att vi nu ännu en gång ska halvt stänga ner samhället. Trots det är jag glad att jag inte bor i något av alla shut-down-länder, för då hade jag f-n tagit livet av mig.

Eftersom jag suttit hemma vid köksbordet absolut hela dagen så blev det en efter-jobbet-promenad — eller snarare en väldigt lång omväg när jag skulle gå och handla.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.