Kaffe, en Gräsgrön Guldbagge och ett skönt sommarregn

Först var det kaffe på kafé. Med Daniel nere på Bagarberget. Det är ganska skönt att sitta där och glo på turister. Efter det gav jag mig ut i naturen. Himlen kanske såg lite grå ut, men det såg ut som det skulle spricka upp. Det gjorde det inte. Tydligen rörde sig molnen åt andra hållet så halvvägs började det regna och jag sökte skydd i fågeltornet. Allt blev tyst och faktiskt ganska härligt därunder taket. Men eftersom regnet inte verkade sluta och det ändå var ganska stillsamt, så gick jag tillbaka. Sommarregn är f-n najs ändå, även om man blir lite blöt.

Sen kom jag hem igen, åt en sen lunch (som vanligt) och duschade av mig och letade efter fästingar. Jag hittade inga. Så jag hoppas de höll sig borta.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.