Kontor, Tandoori och vinst!

En dag på kontoret igen. En trevlig. Solsken. Glada kollegor. Lunch blev det också. Indiskt och väldigt starkt. Tandoorigrillad hot Bombaykyckling med grillsås. Tre stjärnors hetta. Kanske kändes den där hettan extra mycket eftersom jag inte ätit starkt på länge.

Sen blev det hurra och vi kanske borde ha skålat i champagne – för vi vann! Ett koncept som jag jobbat med under det senaste året blev ”publikens favorit” i en innovationstävling (mer om det vid ett senare tillfälle). Vi var en av fyra finalister, men fick över hälften av alla röster. Så det var väldigt roligt att få höra och det gjorde mig glad.

Sen åkte jag hem.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.