Längtan bort (igen), fast till annat

Även om min roadtrip uppe i norr var väldigt trevlig förra veckan så saknar jag ändå grejen att åka ut i Europa en sväng (som jag brukar göra på somrarna). Det är känslan av något annat, något nytt, något som jag inte sett förut. Något som är annorlunda än det svenska.

Inget ont i det, för det är supernajs det med. Det är bara det att oavsett var i Sverige man är, så är det ungefär detsamma som det man har till vardags och det är just variationen från det – kontrasten mot det vanliga – som gör det så roligt och speciellt att åka till andra länder för en liten stund.

Nåja. Nästa år. Hoppas jag.
 

Eftersom jag bor i världens vackraste Vadstena så gick jag på en liten kvällspromenad tidigare ikväll och sjön och kvällssol ger mig alltid en härlig känsla. Så jag tog kort på vattnet och solen. Som jag brukar.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.