Let ’em laugh while they can, let ’em spin, let ’em scatter in the wind

Egentligen är det en sån där smäktande och smörig låt som jag brukar tycka är sliskiga. Men ibland är det just såna cheezy ”guilty pleasures” som trillar in och fastnar hos en och sen sitter man där, gungar i takt och skriksjunger med i refrängen. Idag är det alltså amerikanska Brandi Carlile som smetar ner mina lurar med sin fina ”The Joke”.
 


 
Musiken från bloggen
Musiken jag delar med mig av i bloggen finns samlad i en låtlista. Det är blandade låtar från då och nu, från fantastiskt till tveksamt. Sätt den på random, den gör sig förmodligen bäst så.

Bild ovan från videon

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.