Man beställer en liten grej
men får något helt annat

Idag kändes allting lite bättre igen. Efter gårdagens ”meh”. Det var långmöte på förmiddagen. Det var lunch på lunchen och efter maten satte jag mig ute på terrasen och bara njöt av sol en stund. Sen möte igen och sen tog dagen plötsligt slut. Då gick jag bort till utlämningsstället i ena änden av stan för att hämta ett paket. Det skulle vara en liten skärmaskin som jag hade beställt, men när jag öppnade paketet var det istället en färgpatron till en skrivare. Så jag suckade högt och stör mig nu på att jag måste hålla på att rådda med retur.

Klåpare.

Någon annanstans sitter säkert någon nu och funderar på varför dennes paket innehåller en skärmaskin istället för en färgpatron.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.