Man gör dag och tar helg

Jag gick upp till en värld som var lite grå idag. Regnet hängde i luften (och trillade ner). Det jobbades, åts fredagsfralla med kollegorna och jobbades lite till. Det blev en lunch som var direkt usel (paprikamarinerad kycklingfilé med örtrostad potatis, het chipotleyoghurt och stekta morötter där kycklingen var så torr att det dammade i käften) och hade det inte varit för att det var take away och för långt att gå hade jag gått tillbaka och klagat. Efter det blev det möte och diskussion om en framtidens produkt. Sen kände jag mig lite klar för dagen, för veckan, och satte mig i bilen och åkte hem till den lilla staden.

…och nu är helgen här.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.