Människor jag ser #1

Funderade på det där om jag skulle våga mig på att fotografera människor mer. Det kanske kunde bli en ny serie. Istället för mina gamla stolpar. Men jag är lite feg (försiktig) med att bara knäppa bilder på folk sådär. Bakifrån märker de det aldrig.

Här är ännu en bild på en gammal man. Som med en påse mat i handen och blommor i famnen långsamt gick från centrum. Kanske hem till sin gamla fru som väntade med lunchen. Kanske.

Läs andra bloggar om , , , , ,

2 kommentarer

 1. Svara
  Bengt Möller fredag 20 maj 2016, 10:14

  Jag har märkt att du tar väldigt fina bilder på äldre människor. Fångar en del av deras själ. Det är inte alla förunnat att ha den förmågan. Ser fram emot fler bilder på människor vars ansikte vittnar om vilka de är och vilket liv de levt.

  • Svara
   Janne fredag 20 maj 2016, 15:02

   Bengt: Tack, det var fina ord!

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.