Min säng är den skönaste

Helskotta vad skönt det var att sova i sin egen säng. Somnade så fort jag lagt huvudet på kudden igår och sov tills ett sms väckte mig vid tio i morse. Så det blev frukostfika nere på kaféet och sen en stros i strålande solsken. Bra start på … vad det nu är för dag idag (lördag tydligen).

Efter en stunds vila och lat eftermiddag blev det skön sommarkväll (tills solen försvann bakom horisonten och det blev kallt) hemma hos Micke och Lina och med Olly. Jag blev bjuden på smaskig rabarberpaj med vaniljsås och en drink och sen blev det en kort stund nere på stan innan kvällen fick bli god natt.

Ovanför är en bild på Hilleshögs dalar utanför Landskrona som jag åkte förbi häromdagen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.