Mitt i veckan och radio i bilen

Udda dag på jobbet när arbetskamrat meddelade att han försvinner. Synd på bra kollega. Sen blev det hämtad lunch från den nära restaurangen i källaren. Regn på vägen dit, solsken på vägen tillbaka. Förvirrat väder. Sen gick en dag och på vägen hem var det som storm därute på slätten.

I bilen var det Coronadiskussion på radion och den där politikern jag verkligen ogillar satt där i studion och i ena sekunden sa ”Jag vill inte plocka politiska poäng på det här”, men satt sen i nästa och gjorde inget annat än gnällde och försökte plocka billiga poäng på en virussmitta som sprider sig.

Bilden: En motorväg jag knäppte en gång.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.