Morgon vid köksbordet och äntligen fredag hela dagen lång

Jag köpte en Julstjärna tidigare i veckan – krukväxten – som nu står på mitt köksbord framför mig. Jag tänkte att det skulle vara trevligt. Tydligen fick jag även med mig såna där små blomflugor på köpet. Små, onödiga och lätt irriterande eftersom de tycks dra sig mot skärmens ljus och fladdra där, mitt i synfältet.

Men blomman är fin och idag är det äntligen fredag. Jag hade tydligen stängt av larmet igår så att det inte gick igång i morse. Tio minuter efter att klockan borde ha ringt låg jag där halvslumrande i sängen och undrade om larmet inte skulle kicka igång snart. Tji fick jag. Men kroppen vet tydligen när det är dags att gå upp ibland.

Idag ska min nya jobbdator komma. Det ska bli skönt att få lite ordning på grejerna igen. I alla fall det där att få hem alla program, filer och allt det där vardagliga som jag inte riktigt har i min egna. Som till exempel den där lilla grejen med jobbrelaterade bokmärken och inloggningar.

2 kommentarer

 1. Svara
  Mirre - Sweetwords fredag 27 nov 2020, 17:01

  Toppen att du får nya datorn snart och vi får en ny soffa snart

  • Svara
   Janne fredag 27 nov 2020, 17:20

   Jag såg den. Den såg superskön ut!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.