Näe, semlor är f-n inte gott

En tisdag som var ganska tisdagig. Lätt tråkig, lite långsam och ganska deprimerande pga av världsläget. Ledsamt att se att min kollegas försiktiga hoppfullhet från igår vara borta idag. Inte så konstigt, det är f-n skit det som pågår där borta. Nu verkar ju dessutom Putin fått med sig Lukasjenko, så nu är det dubbla rövhål till diktatorer som krigar mot Ukraina.

Men semla blev det eftersom det är fettisdag. Istället för en klassisk med mandelmassa åt jag en med vaniljkräm och trots att den var ganska liten så blev jag f-n illamående av den. Kanske på grund av att jag fortfarande var mätt efter lunchen. Kanske för att jag egentligen inte ens är speciellt förtjust i semlor utan åt en ”för sakens skull”.

Det är ett grovt överskattat ”bakverk” och jag förstår inte alls dess storhet.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.