När tröttheten slår klorna i en

Men det var då självaste f-n vad jag har varit seg idag. Kanske är det lördagens lilla festlighet som hänger kvar. Kanske är det så att årets kortaste dagar kulminerar nu (i morgon) och eftersom det är mörkt tamejfan hela tiden så gör det att man blir seg som sirap. Kanske var det min oroliga sömn (jag verkar vara inne i en intensiv drömperiod där jag flera gånger de senaste dagarna vaknar pga något som händer i drömmarnas värld).

Men måndag ändå som rullade på och det är kortvecka denna vecka. Bara en sån sak gör att allting känns lätt, trots tröttheten. Sen kom jag hem till den lilla lyan där stjärnorna lyser, kvällsmaten äts upp och kvällen blir skön.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.