När tveksamheten sätter in

Hmmm … just nu är det kanske lite tveksamt om det blir Lissabon. Vilket jag varit inställd på. Men eftersom jag inte tycker om att planera och inte bokat något är flygstolarna nu ganska … inte så billiga. Inflationen, SAS-strejk och i övrigt högt tryck på flyget gör tydligen att priserna förmodligen är högre än vanligt. Det är tydligen inte bara jag som vill åka.

Men jag vetefan. Förra gången brände jag iväg alldeles för mycket på biljetterna, men det kändes (av någon outgrundlig anledning) inte lika illa eftersom jag glömde bort att kolla vad det kostade då. Nu när jag däremot i förväg kollar prislappen innan beställningen så ryggar jag tillbaka.

Suck. Det där att man har ett förnuft är ju inte alltid så kul.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.