Novemberväder och minnet av en kort stunds sommarruskigt regn

Idag är det dystert rusk här hemma i den lilla staden. I förmiddags, när jag var ute på återvinningsstationen med gammalt skräp som rensats ut var det som att stå i blöta kastvindar och göra sig av med saker. Så jag håller mig inne idag. Jag skrotar omkring, fixar och donar. Plockar undan saker. En slags städning kanske.

Vädret idag får mig att tänka på en kort sekund i somras när jag var ute på min lilla roadtrip mot norrland. Någonstans strax söder om Örnsköldsvik, på vägen mot Umeå åkte jag genom ett regnväder och plötsligt blev landskapet som magiskt och jag blev tvungen att stanna i rusket och knäppa en bild på det. Det var lite som ett sorgset sagolandskap. Den lilla sjön, regnet, diset, gråheten. Sen fortsatte jag igen.

2 kommentarer

 1. Svara
  Mirre - Sweetwords lör 21 nov 2020, 18:27

  Ja nu har det verkligen varit speciellt väder idag må jag säga =D, slask för oss, ,men såg så härligt ut att det kommut snö

  • Svara
   Janne lör 21 nov 2020, 21:02

   Lite snö är allt trevligt om det får ligga och inte slaska. Det blir lite ljusare och tystare med snön.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.