Nu tändas tusen juleljus

Tillbaka till jobbet efter mina dagar hemma. Skönt! Samtidigt har jag varit lätt småseg i skallen. Kokt hjärna. Roadrage på vägen hem. Jag försöker att låta bli att bli arg, men ibland går det inte. Speciellt inte efter tredje tillfället och den tredje bilen som på 80-sträcka ligger och puttrar någonstans runt 50 km/h. Kan man inte hantera mörkerkörning kanske man inte borde köra alls.

Hemma blir jag lugn igen.

På stan har det/håller det på att julpyntas. Extra ljus är trevligt i mörkret. Advent i helgen och gammeljul på slottet. Själv satte jag upp en ljusslinga på räcket i köksfönstret*. Det ger ett trevligt glittrande sken när jag sitter vid köksbordet. Julfeeling nästan.

 

* Fönstret i det här fallet är alltså en fransk balkong.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.