Ny cykel – fast gammal

Jag köpte mig en ny hoj. En sån där gammal ”mormorscykel” med stora hjul som gör att man bara glider fram efter två tramptag. Sen köpte jag nya handtag till den eftersom de gamla var trasiga och sunkiga. Det första gick bra att sätta dit. Det andra däremot sitter nu halvvägs och jag får varken av eller på det och ilskan över det kokar litegrann inom mig.

2 kommentarer

 1. Svara
  K lördag 30 juni 2018, 21:20

  Dagens tips: spreja valfri sprayfärg i handtaget. Funkar som glidmedel under montering, sen som lim.

  • Svara
   Janne lördag 30 juni 2018, 21:55

   Fick samma tips av Stenke – som hjälpte mig och fixade det åt mig. Men tack ändå!

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.