Ny dator eller inte en ny dator
Det är den stora frågan

Snart fem år gammal börjar min fina lilla MBP bli lite sådär småseg på det ibland irriterande sättet. Det där vardagliga användandet med surf, musik och lite fotoredigering är egentligen inga problem, men ibland känns det som att saker … tar … lite … för … lång … tid.

Kanske skulle jag börja med en rejäl storstädning (igen) och lite sånt där allmänt smått och gott, så kanske den klarar sig en liten stund till.

Andra bloggar om , , , ,

4 kommentarer

 1. Svara
  Joakim Ewenson lördag 2 september 2017, 15:02

  Fem år är ändå en högst respektabel ålder för en dator, även om det är mer regel än undantag när det kommer till Apple-datorer. Klen tröst är ju ett hyfsat andrahandsvärde som kan delfinansiera en ny dator! 🙂

  • Svara
   Janne lördag 2 september 2017, 15:41

   Fördelen när man stoppar i lite extra minne från start är att den håller lite extra. Den är fortfarande bra, men konstrasten mot den jag har på jobbet (sprillans ny och supersnabb) är lite för stor för att det ska kännas bekvämt.

 2. Svara
  Pontus fredag 20 juli 2018, 18:23

  Blev det någon ny? Jag tryckte på köp igår, en ny 13″ MPB. Så nu är det väntans tider.

  • Svara
   Janne lördag 21 juli 2018, 16:55

   Nej, inte än. Jag har inte riktigt kunna motivera ett köp i och med att den jag har fortfarande är lite för bra. Men nu har ju de nya släppts, så kanske…

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.