Ny vecka och ny pryl

En ny arbetsvecka kickade in och det betydde möten, genomgång av projekt och annat måndagsaktigt. Det var också en intervju med någon som kanske kan vara intressant att börja jobba hos oss. Fast nere i Växjö.

Sen när jag kom hem svängde jag förbi paketutlämningsstället. Jag ”råkade” beställa en ny telefon förra veckan och idag trillade den ner i min hand. Blank, fin och sprillans färsk från det där fruktföretaget. Rymdsvart, modell stor och proffsig. För jag vill ju ha den bästa modellen. Såklart.

Nyhetskänslan däremot är väl kanske inte så stor längre jämfört med förr. Det är en lur. Typ ungefär som förut, fast nyare, snabbare och bättre.

2 kommentarer

  1. Svara
    Richard Lindgren mån 19 sep 2022, 20:37

    Skoj med nya prylar. Är det nya 14 som redan kommit eller?

  2. Svara
    Janne mån 19 sep 2022, 21:14

    Japp. Jag var snabb på beställaknappen när den släpptes. En 14 Pro Max. 🙂

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.