Omväg via bilverkstaden

Seg dag. Jag känner mig tung i huvudet. Som huvudvärk, fast utan ont. Konstig känsla. Det blev en omväg till jobbet idag – förbi bilverksta’n för den där servicen som ska göras med jämna mellanrum. Så det var lånebil (en liten plutt med manuell växel) till kontoret och det är alltid en upplevelse eftersom jag nästan ”glömt” bort hur man använder en manuell bil.

Sen jobb som vanligt. Svullunch blev det också med flottig hamburgare och det är nästan att jag skulle behövt en dusch efteråt. Flottigare än flottigast.

Sen fortsatt jobb, möte och sånt där innan jag lämnade kontoret för att åka förbi verksta’n igen för att hämta bilen och där fick jag veta att det är dags att byta bromsar för de börjar ta slut. Så hej ännu fler tusenlappar som flyger iväg. Men det får bli en annan dag.

När jag kom hem blev det en rask promenad. Flåsig blev jag. Sen hem till kväll.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.