På jobbet en torsdag i augusti

Halv tre i natt vaknade jag av en sprängande huvudvärk. På det där riktigt obehagliga sättet. Så jag gick upp, stoppade i mig ett piller. La mig igen och försökte att inte tänka på att jag hade ont. Djupandades för att försöka trilla ner i lugn och sömn igen. Vilket jag till sist gjorde när pillret till slut kickade in och dämpade smärtan.

Och eftersom nattens sömn inte blev så bra blev dagen lite seg. Vi försökte oss på matmarknaden på stan på lunchen, men den kändes mest jobbig eftersom det var på tok för mycket folk. Det blev vanlig lunch istället. På restaurang.

Eftermiddagen rullade på med möte och diskussion om kommande projekt. Vet inte riktigt hur det ska landa i min hjärna än, men det blir säkert bra.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.