Rester och en kniv i fickan

Efter jobbet far jag hem till den lilla staden igen och äter upp andra halvan av min lunch som blev kvar (pga av gigantisk portion). Mätt blev jag. Igen.

Häromdagen beställde jag en sån där schweizisk liten fickkniv som jag hämtade ut när jag kom hem. En som är ungefär som en sån där vanlig, fast väldigt mycket i miniatyr.
En liten liten kniv
Bra att ha tänkte jag eftersom min gamla är onödigt stor och klumpig (den har allt och är förmodligen kanske inte riktigt laglig att ha i väskan på grund av knivlagen). Den nya väldigt lilla är däremot så liten att den knappt ens syns i nyckelknippan.

Nu blir det kväll.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.