Rösten, regnet och kontoret

Jag har försökt vara speaker på några små filmsnuttar idag. Jag vet inte hur många gånger jag startade om för att jag sluddrade, stakade mig, snubblade på orden och gjorde lite allmänt fel innan det till slut blev sju kortare klipp som jag satte ihop till ett längre.

Men det är ju den där lilla grejen när man hör sin egen röst. Jag väser tydligen litegrann när jag pratar. Men eftersom jag tydligen låter så, så får det väl vara så.

Idag var kontoret orimligt varmt trots regnvädrig dag. Ventilationen fungerade som den skulle men förmodligen någon slags eftersläpning efter helgens knasvärme. Sen åkte jag hem genom regn och när den lilla staden dök upp framför mig gjorde solen detsamma.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.