Så passerade den 18.628:e dagen

Fredag igen. För 2661:e gången i mitt liv och den kom och gick lika snabbt som vanligt. Jobbet jobbades och sen åkte jag hem till fredag och helg. En kort sväng till Systembolaget för en flaska vin till morgondagen och till affären för nödvändigheter. Sen hem.

För övrigt är det min alldeles egna dag idag. Födelsedagen gör att jag tydligen blir ännu ett år äldre. Siffermässigt alltså eftersom ålder är just bara det – en siffra som egentligen inte betyder någonting. För allt är precis som vanligt. Jag är ju typ samma gamla vanliga ändå efter nu 18.628 dagar i livet (nej, det är jag såklart inte, men tanken på att något skulle förändras bara för att födelsedagen passerar är ju tämligen befängd).

Men nu helg och en kväll i lugnets tecken.

4 kommentarer

 1. Svara
  Pontus fre 17 dec 2021, 21:37

  Gratulerar! Och trevlig helg!

  • Svara
   Janne fre 17 dec 2021, 22:33

   Tack och detsamma!

 2. Svara
  Richard Lindgren lör 18 dec 2021, 15:03

  Grattis Janne!
  Hoppas du får en bra dag. 🙂

  • Svara
   Janne sön 19 dec 2021, 01:12

   Tack Richard. Jag hade en underbar dag!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.