Samma gamla visa ännu en gång
(många svordomar blir det)

När jag kom hem och skulle parkera på min plats – som jag betalar hyra för – står det en bil inte bara på min, utan också på min grannes parkeringplats. Snett inkörd över strecket. En uppenbart mentalt handikappad idiot som inte bara ignorerar skylten (som tydligt säger att det är en hyrd parkering) utan även ställer sig så att han blockerar två parkeringsplatser.

Så jag parkerade bakom och gick och handlade. Men jag är för snabb, för han har inte hunnit tillbaka när jag är vid min bil igen. Så jag sätter mig i bilen för att flytta den lite och ungefär då dyker idioten upp. Så jag frågar argt om han inte ser (den väldigt tydliga) skylten och pekar med hela armen på den (den är omöjlig att missa).
– Jo, men jag hade så bråttom, vräker han ur sig samtidigt som han snabbt hoppar in i bilen
– För att köpa sprit din korkade jävla idiotjävel (tänkte jag när han gasade iväg).

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.