Sista semesterdagen för sommaren

Det är sommarens sista semesterdag (jo’rå, jag tog även måndagen ledig för att … skönt). Jag har inga planer idag annat än att jag ska tvätta lite, diska av disken och allmänt bara fixa litegrann hemma. Sånt som jag kanske slarvat lite med under ledigheten.

Jag ställde klockan i morse och snoozade fyra gånger innan jag klev upp. De långsamma sovmorgnarna är det jag kommer att sakna när vardagen är tillbaka. Förutom det har jag inga problem med att börja jobba igen. Eller jo, det kommer väl säkert ta ett par dagar att starta igång hjärnan igen. Men den kommer väl igång så småningom.

Jag har också fått årets första myggbett (i alla fall som jag märkt). På armen. Det kliar.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.