Skev tid på en måndag och matkoma

Förutom att det är måndag (med allt vad det innebär) så har hela dagen känts lite tidsmässigt skev till följd av sommartidsomställningen. Till lunch blev det en alldeles för stor portion av det thaistekta riset med kyckling och den vanliga lilla koman slog till som en slägga. Som den alltid gör. Sen kom jag hem, gick till Apoteket och köpte mig en ansiktskräm och en deo på parfymaffären.

Det händer nog inte så mycket mer idag, men här är några rådjur som jag stötte på för ett par veckor sedan.

Andra om , , ,

2 kommentarer

 1. Svara
  K måndag 26 mars 2018, 19:55

  Jag tror inte att det är en så bra idé att stöta på rådjur, dom brukar ha jättemånga fästingar.

  • Svara
   Janne måndag 26 mars 2018, 22:01

   Okej. Såg på ganska nära håll. Känns det bättre då? 😛

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.