Slappa och ingenting-dag

Vaknade vid elva ungefär, med huvudvärk. Gick upp, gjorde mig i ordning. Johan kom och vi åkte ner och hämtade Daniel och sen tillbaka och fikade frukost på Micasa. Satt där ett tag, drack en latte, käkade en macka och läste tidningen.

Gick hem till mig efter det och satt där och slappade och gjorde ingenting. Spelade lite GT3 och kollade på en film.

Vid fem åkte stack vi iväg för att gå på bio. Först släppte vi av Johan vid tåget, sen gick vi (jag, Cattis, Daniel, Alex, Tilde, Andreas, Maria och hennes syster) till Filmstaden och såg ”Memento”. Det var en ganska bra film. Djärvt grepp att berätta hela filmen baklänges. Kul idé. Efter filmen gick vi till Burger King och käkade lite och sen åkte vi hem igen.

Låg på soffan och slappade en liten stund innan jag gick och la mig och läste ut boken ”spökbarn”.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.