Sluta röka dag åtta

Klockan ringde tio i åtta som vanligt, låg och slappade i tio minuter innan jag gick upp. Tog mig en dusch och gjorde mig i ordning och klädde på mig. Fixade sen i ordning lite snabb frukost (mackor och O’boy) som jag käkade. Efter det plockade jag sen ihop mina saker och stack iväg till jobbet.

Fint väder, solen skiner, men usch, bara 10° … det är höst på riktigt nu … fy f-n!

Helgen var stundtals vidrigt jobbig när det handlar om min icke-rökning. Vissa stunder var jag på väg att ge upp bara för att få ta mig en cigarett. Men jag gjorde det inte … jag har ju spridit ut att jag har slutat till nästan alla jag känner + att jag skriver om det här på hemsidan, så nu skulle det bara bli pinsamt om jag tog mig en cigarett. Dumt också, eftersom jag har varit så himla duktig.

Kom till jobbet som vanligt. Kollade e-posten och tog mig en kopp kaffe. Uppdaterade här och fixade och donade lite innan jag satte igång med att jobba.

Pinsamt är kanske inte rätt ordval … men va f-n.

Lunchade hemma i dag. Köpte lite frysmat på Östenssons som jag tog hem och micrade, men det var gott i alla fall. Läste dagens tidning till det också. Efter det gick jag tillbaka till jobbet … mötte Oscar på vägen, så jag stannade och pratade med honom några minuter innan jag fortsatte.

Nu har förresten jag hittat en stereo som jag vill ha … den är så snygg så att jag nog bara måste köpa den, måste ha! Jag vill ha den jättemycket … jag åker och tittar på den sen efter jobbet … verkar den så bra som jag vill att den ska vara så slår jag till!

Röksugen är jag också … men det försöker jag inte att tänka på.

Senare
Efter jobbet åkte jag och hämtade upp Oscar och Marie som följde med mig. Gick in i stereo-affären och tittade och funderade lite och den formligen bad mig: ”köp mig … jag vill finnas i ditt hem … ta mig med” … så jag gjorde det … jag köpte stereon och tog med mig den hem.

Hemma på kvällen och rensade bort min gamla stereo (hej då till den) och stoppade sen in min nya snygga Marantz.

Självklart satt jag och pillade och lyssande mest hela kvällen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.