Solskenssöndag och sköndag

Skön söndag i solen. Först en fika på fikets uteservering. I gassande och skönt solsken. Sen en promenad. I gassande och skönt solsken. Sen hem till terrassen där jag planterade om växter och städade i ordning efter våren. I gassande och skönt solsken. Otippat varmt också. En bit över 17° C i skuggan där efter lunch.

Stickor i fingrarna av den gamla skruttiga kvasten när jag sopade rent med jordsmutsiga fingrar. De satt djupt, men efter mycket pill lyckades jag få ut dem, tvätta ordentligt och badda med handsprit för att att få bort jordbakterier och smuts. Satan vad det sved. Men bra så. Nu är det fint där ute igen och strålande solsken hela dagen alltså.

Så pass att jag nu har fått en sån där fin röd färg i plytet.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.