Sommarnajs och lukt av bajs

Då var vi där igen. Fredagen. Plötsligt dyker den bara upp igen efter ännu en sån där snabb vecka. Ritch ratch filibom poff. Tiden, nästan snabbare än man hinner blinka. Dagen var jobb (såklart) och en svullig burgarlunch på (för mig nytt) ställe. Sen försvann dagen och jag rullade hem till byn och till en öl på uteservering. För jag var sugen på det och vädret är som sommar.

Men.

Jag trodde det skulle vara najs. Men det luktade bajs. Gödselbönder ute på slätten kan vara en upplevelsemässig nackdel i den lilla staden ibland. När vinden är åt fel håll. Men sen vände den (eller min näsa vande sig) och jag gick och handlade och lättjade in mig i helgen.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.