Söndagen går ungefär som vanligt
(fast den låter rytmiskt och glatt)

Det är söndagslunken med lite fika, lite regn, lite solsken, dammsugning av lägenheten och några varv med tvätt i den gamla tvättstugan och det är vattning av blommor och en ganska lugn och skön dag. Idag illustrerat med ännu en bild från Nationalmuseum från när jag var där häromveckan (och eftersom jag inte har tid att fotografera när jag gör allt det andra).

Samtidigt som jag dammsuger och viker tvätt går dagens låt på repeat. Idag är det Dave Whelan och Mike Di Scala och deras CamelPhat som tillsammans med Jake Bugg får mig på fötter med sin ”Be someone
 

Musiken i bloggen hittar du samlad i låtlistan Bloggat (så väldigt random). Det är blandade låtar från då och nu, från fantastiskt till tveksamt. Sätt den på random, den gör sig förmodligen bäst så.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.