Söndagsfika och magiskt trassel

Först var det lättjans söndagsmorgon och när morgonen blivit mitt på dagen blev det en kaffe på ett nästan helt tomt kafé med Daniel. Söndag i den lilla staden i januari gör gatorna väldigt tomma. Extra mycket på grund av Corona såklart.

När jag kom hem efter det plockade jag ner det sista av vinterns lilla pynt – ljusslingorna som suttit på mitt balkongfönster och ute på terrassen. Ordentligt ihopsatta och paketerade så att de ska vara enkla att ta upp när det är dags igen om typ 10 månader. Fast det kommer de naturligtvis inte att vara, för trots min ordentlighet kommer de att trilla ut i ett enda stort magiskt trassel. Jag antar att det är så ljusslingor fungerar när de ligger still i sin låda

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.